Newsletter

Walentynki w Restauracji Kulisy

Zapraszamy do spędzenia Walentynek w romantycznych wnętrzach Restauracji Kulisy.

Z okazji Święta Zakochanych przygotowaliśmy prawdziwą ucztę pełną miłości, okraszoną delikatnymi dźwiękami muzyki na żywo, w wykonaniu Jakuba Jonkisza i Witolda Paśko.

 

14.02.2019, 19:00

 

MENU - Walentynkowy zestaw dla dwojga (po jednym daniu dla osoby)

Welcome Drink – wino musujące

Przystawka:

Gruszka marynowana w czerwonym winie na sałacie z ciepłym serem camembert

Tatar wołowy z dodatkami (ogórek konserwowy, borowik marynowany, cebulka biała, sos miodowo musztardowy, jajko, pieczywo)

Zupa:

Zupa curry z krewetkami

Żurek z grzybów leśnych z jajkiem, borowikami, siankiem z pora i pieczywem

Danie główne:

Steak z rostbefu wołowego z frytkami steakhouse, rukolą, pomidorkami coctailowymi i serem twardym

Spaghetti aglio z krewetkami

Deser:

Torcik dacquoise z kremem kajmakowym

Crumble z owocami i sorbetem cytrynowym

 

Cena: 99 zł/osoba

 

Rezerwacje:

REZERWACJE : 17 700 01 70 / 790 701 417 / biuro@hotelfalcon.pl

Potwierdzeniem rezerwacji jest wpłata do 5 dni od dnia rezerwacji:
- w recepcji Hotelu Falcon ul. Jastrzębia 29
- na konto bankowe Nadsański Bank Spółdzielczy numer rachunku : 22 94301061 6000 4169 2000 0001.
Posiadacz rachunku : MG Catering, 35-207 Rzeszów, ul Jastrzębia 29.

Po upływie 5 dni rezerwacja jest anulowana.

Zostaw nam swojego maila, będziesz mógł uzyskać jako jeden z pierwszych najświeższe informacje o naszych promocjach i najciekawszych ofertach

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij